Имамите от сливенско се събраха на редовно заседание

 

Имамите от Районно мюфтийство – Сливен се събраха на редовно заседание за месец април. Работната среща се състоя на 19.04.2017 година в сградата на мюфтийството. На него присъстваха всички духовните водачи от джамиите на населените места към Районно мюфтийство – Сливен.

В рамките на работното заседание бяха обсъдени въпроси, свързани с участието на сливенското мюфтийство в честванията по случай Седмицата на святото рождение на Пратеника Мухаммед (с.а.с.) – Кутлу Доум 2017. По този повод местното мюфтийство организира празнично честване, което ще се проведе на 25 април тази година (вторник) от 10:30 часа в сградата на мюфтийството в Сливен.

По време на работната среща имамите обсъдиха още и обявяването по населени места на предстоящата предрамазанска социална кампания на Мюсюлманско изповедание, която ще се проведе в цялата страна под надслов „Благодарност: Да споделиш това, което имаш”. 

Бяха обсъдени и проблемите, които са срещнали духовните водачи по населени места през изминалия месец, както и други въпроси, касаещи дейността им.

Домакинът на срещата – районният мюфтия на Сливен Акиф Акифов, благодари на всички участници в заседанието и им пожела успешна и ползотворна работа през предстоящия месец. 

 


© Мюсюлманско изповедание. Всички права запазени.