Семинар за мюсюлманки от университетите в страната ще проведе Главно мюфтийство през март

 

 

След семинара, който Главно мюфтийство проведе през изминалия уикенд за момчета студенти, същият семинар на тема „Същност и основни концепции в търсенето на знание“ ще бъде организиран и за момичета, студентки в университетите на територията на България. Семинарът ще е насочен към жени, като единствените условия за да вземат участие в предстоящия семинар, е да са мюсюлманки, настоящи студентки във висши учебни заведения, без значение в какви специалности.

„Семинарът ще е тридневен. Той ще се проведе в София на 16, 17 и 18 март 2018 година.“ – каза Ресим Шаматарев от екипа на организаторите за Grandmufti.bg.

 

В организацията на семинара за мюсюлманки, следващи във Висши учебни заведения, е предвидено разходите за настаняване, изхранване и образователни материали да бъдат покрити от Мюсюлманско изповедание. От участничките се очаква да поемат разходите си за транспорт в двете посоки.

 

Местата за участие в семинара в София през март са ограничени, затова желаещите да се включат в него студентки следва да заявят желанието си за участие предварително.

За повече информация и записвания може да се свържете с Ресим Шаматарев – експерт в Отдел „Иршад“ на Главно мюфтийство:

  Ел. поща: resim_77@abv.bg 

  Тел. номер: 0895504480

 

 Краен срок за записвания: 9 март 2018 година (петък)

 


© Мюсюлманско изповедание. Всички права запазени.