АБОНАМЕНТНА  КАМПАНИЯ

Нека всяко мюсюлманско семейство да се абонира за списание „Мюсюлмани“,

за да получат децата им притуркатаХИЛЯЛ, който ще освети пътя им тъмнината

Гласът на исляма в Българиядостоверна информация за свещената ни религия!

Скъпи читатели!

Предлагаме на всички възможността да получават навсякъде в страната и по света сп. Мюсюлмани с куриерски услуги и по пощата, чрез районните мюфтийства и на електронната си поща.

Списание Мюсюлмани ни обогатява всеки месец с 36-те страници, които съдържат материали с достоверни знания за исляма, анализ на актуални въпроси и събития, информация за нашата култура, цивилизация и нашите братя по света, които се подготвят от авторитетни теолози и учени от страната и чужбина. Това е уникална възможност за всяко мюсюлманско семейство да придобива достоверни и полезни знания, да чете и обсъжда заедно в семейна обстановка статиите и да прилага в живота си извлеченото от тях.  

***

Вече хиляди наши съграждани работят в чужбина, за да си изкарат прехраната, затова им предлагаме нашата услуга да получат и четат навреме сп. Мюсюлмани и Хилял на компютъра си ден преди да се появи печатното издание.

Ако искате да получавате целия брой на сп. Мюсюлмани и Хилял в PDF формат можете да се абонирате за електронното издание!

Четете „Мюсюлмани“ – за да бъдете по-добри мюсюлмани!

 

Цени

Абонамент за хартиено издание

за 12 месеца - 24 лв. (извън страната 60 лв.)
Абонамент за хартиено издание

за 6 месеца - 12 лв. (извън страната 30 лв.)

***

Абонамент за електронно издание: 15 лв.

Не пропускайте да посочите адреса, на който да изпращаме абонамента!

 

Начини на плащане

Абонаментната сума можете да изпратите с пощенски запис на редакционния адрес:

1000 София, ул. ”Братя Миладинови” No27,

Главно мюфтийство, сп. “Мюсюлмани”.

 

Можете да преведете сумата и по банков път след като се консултирате за това с редакцията на сп. „Мюсюлмани“.

 

ПОМОГНИ И ТОЙ ДА ЧЕТЕ!

 

По повод настъпването на 2017 г. инициираме благотворителна кампания „Помогни и той да чете!“.  Защото има хора, които желаят да четат и да се просветят, особено по въпроси свързани с религията, която ще им осигури щастие на двата свята, но нямат финансова възможност да си осигурят необходимата литература.

В тяхна подкрепа в благотворителната кампания могат да се включат всички, които имат възможност за подпомагане на сираци, ученици, клубове за пенсионери и домове за възрастни хора. За целта е необходимо да абонират за сп. Мюсюлмани (+ Хилял) един или повече желаещи да четат, но същевременно нуждаещи се от финансова помощ.

За осъществяване на помощта е необходимо да изберете кого ще подкрепите от горе посочените социални групи и да ги абонирате за 12 или най-малко 6 месеца за списанието. Условията за абонамент са посочени на корицата на списанието ни.

 

За връзка се обърнете към съответното районно мюфтийство или отдел „Издателство“ на Главно мюфтийство.