ЗОВ ЗА ПОМОЩ: 39-годишен мъж от Силистра се нуждае от спешна операция, за да стане отново на крака

 

 

Турхан Кямилов е на 39 години, от град Силистра. Има първа група инвалидност. В резултат на неправилно лечение, когато е на 6-годишна възраст, получава остра форма на псориазис. Следват усложнения и са засегнати ставите на младежа. Развива псориатичен артрит, като има също анкилозиращ спондилит, анкилоза на големите стави и още други заболявания.

През последните 9 години Турхан е прикован на легло. Според медиците единственият път, за да се вдигне отново на крака, е да бъде подложен на 4 операции на краката за смяна на тазобедрените и коленните стави. 3 от операциите вече са направени на Турхан от специалистите в столичната болница „Токуда”. Последната, четвърта операция на младия мъж е насрочена за настоящия месец март. За да бъде осъществена тя семейството се нуждае от още 3000 лева.

Отдел „Социален” на Главно мюфтийство се обръща към всички желаещи да помогнат за набиране на необходимата сума, в следствие на коетода се реализира опреацията на Турхан Кямилов.

 

За да подпомогнете лечението на Турхан, дарителската сметка е:



International Asset Bank/ Интернешънъл Асет Банк


IBAN:
BG36IABG74595000090601

 

BIC: IABGBGSF
Турхан Исметов Кямилов 

 

Вярваме, че с общи усилия бихме могли за много кратко време да съберем нужната сума от 3000 лв., която е наистина символична на фона на скъпите лечения, на които е бил подложен младият мъж до момента.

Предварително благодарим от свое име и от името на семейството на Турхан Кямилов за оказаната помощ.

 

И ви припомняме част от преданието от Абу Хурейра (р.а.), в което Пратеникът (с.а.с.) казва: 

„Който отстрани от вярващия една от мъките на земния живот, Аллах ще отстрани от него една от мъките на Съдния ден. Който облекчи затруднен човек, Аллах ще го облекчи и в земния и в отвъдния живот…ʺ

                                                                                              (Муслим)

 


© Мюсюлманско изповедание. Всички права запазени.