Районният мюфтия на Русе Юджел Хюсню уважи Русенски митрополит Наум по случай 50-годишния му юбилей

 

На 19 октомври 2018 година (петък)  Негово Високопреосвещенство Русенски митрополит Наум отбеляза своя 50-годишен юбилей с официален прием в хотел "Дунав Плаза" – Русе.

По лична покана на юбиляра сред официалните гости на честването бе и районният мюфтия на град Русе Юджел Хюсню. Събитието бе уважено още от представители на Вселенската патриаршия, Румънската патриаршия, Украинската патриаршия и представители на други митрополии. Присъстваха също представители на различни политически партии, видни дейци и общественици от областта и от цялата страна.

От името на Районно мюфтийство - Русе и на Мюсюлманско изповедание в Република България районният мюфтия Юджел Хюсню официално поздрави Русенски Митрополит Наум по повод 50-годишния му юбилей. Юбилярът, от своя страна, поднесе големи благодарности към русенския районен мюфтия за това, че е приел поканата и за отправените благопожелания.

На раздяла двамата духовни водачи си пожелаха да работят заедно и в синхрон за благото на миряните в поверената им русенска област. 

 


© Мюсюлманско изповедание. Всички права запазени.